Så meget tjener Jacob Haugaard

08 april 2013 admin
image

Sidste sommer besluttede vi faktisk at afholde en musikfestival. Og den skulle så være en hyldest til alle disse mindre kendte kunstenere fra hele landet. Men det var nu også et gigantisk projekt. For vi skulle både finde location, få tilladelse til at kunne sælge drikkevarer, og finde en egnet konferencier plus selvfølgelig finde en del bands. Men for sådan at kunne få et publikum til, ville vi jo også gerne skaffe en kendt konferencier. Men altså vi havde jo ikke lige det helt største budget til eksempelvis Jacob Haugaard. Eftersom vores bands jo var tæt på ukendte, var det vigtigt med sådan en ganske kendt konferencier med til få penge.

Vi søgte inde på nettet og fandt et sted hvor at man så kunne bestille konferencier. Vi så også man rent faktisk kunne bestille Jacob Haugaard, men vi besluttede at gå efter en anden, der så sikkert også var mere overkommelig. Så vi søgte nogle øvrige kendisser, men altså enten så var de jo allerede booket på vores dato, eller også kostede de jo for mange penge. Til sidst skrev vi direkte til Jacob Haugaard for at skaffe en pris på ham som konferencier. Vi fik så hurtigt et svar med sådan en pris der faktisk passede lige til vores eget budget. Så vi var virkelig lykkelige for at vi kunne skaffe Jacob Haugaard der kunne være vores konferencier til vores festival.

Med Jacob Haugaard på plads manglede vi nu stadig nogle bands og tilladelse til at kunne servere alkohol. Vi havde faktisk allerede fundet sådan et ganske godt område uden for Randers, hvor at vores festival kunne holdes. Men eftersom vi nu havde Jacob Haugaard med som konferencier var folk faktisk pludselig mere søde til at hjælpe os alle sammen. For vi fik faktisk hurtigt en masse ansøgninger af bands, og alkoholtilladelsen var faktisk heller ikke lige noget problem. Før vi fik set os selv omkring, så havde vi sådan et helt spilleprogram på plads og alt var nu parat til denne store dag.

Jacob Haugaard var faktisk utroligt punktlig. For han kom i ganske god tid, og han hilste på os alle. Vi forklarede ham hvad han skulle lave som konferencier. Men det følte jo altså underligt sådan at skulle forklare Jacob Haugaard som nok er den allermest anerkendte konferencier i landet. Han var nu hurtig til at kunne regne helt ud hvad vi nu havde mest brug for at han gjorde. Jacob Haugaard var faktisk ligeledes rundt og hilse på alle kunsterne inden de nu skulle på. Men det var fantastisk sådan at have en konferencier som bare kunne tage sig af alt dette store arbejde med vores festival. For efter forarbejdet var vi jo alle helt trætte, og det var godt sådan at give det ansvar videre til Jacob Haugaard, som havde styr på både rækkefølgen og alle kunstnerne. Så efter han først lige var kommet, så kunne jeg jo slappe helt af og så nyde festivalen.

Og hele vores festival gik præcis som den skulle og Jacob Haugaard var en fantastisk konferencier. For han havde jo publikum med allerede fra begyndelsen, så at alle vores bands havde en skøn oplevelse på scenen. Vi var faktisk lidt rundt og tale med nogle af de mange bands som alle var helt vilde. For de havde jo alle virkelig nydt sådan at spille her til vores fine festival, og vores publikum var virkelig godt. Så vi vil altså gerne sige tak til alle som nu har hjulpet os med sådan at kunne får alt det på benene. Samt et helt særligt tak til Jacob Haugaard som konferencier. For han blev oven i købet bagefter at vi nu var helt færdige, hvor han talte med nogle mennesker. Det var en virkelig dejlig dag med skøn musik, og en del venlige mennesker. Står du selv og har brug for en konferencier så vil vi af den grund klart tilråde Jacob Haugaard.

Flere Nyheder