Ølbrygning – når du vil fremstille dit eget øl

23 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Dansk øl er populært som aldrig før – og det er der mange grunde til. I Danmark har vi en stolt tradition for fremstilling af de gyldne dråber. Denne tradition er igennem de seneste årtier blevet fortsat af mikrobryggerier rundt omkring i landet. Og nu kan du altså også blive din egen brygmester med det rette brygudstyr.

Bryg øl nemt og sikkert med et begynder sæt til ølbrygning

Hvis du ønsker dig at komme i gang med ølbrygning hjemme i privaten bør du investere i et begynder sæt. Til alt held koster et sådant ikke mere end et par tusind kroner og indeholder alt hvad du skal bruge for at komme sikkert ud over rampen med din nye hobby.

I et begynder sæt findes for eksempel brygspand og gærspand med taphane, termometer og brygske samt et antal kapsler og en professionel kapsel påsætter. Du kan med et begynder sæt til ølbrygning således nå rigtig langt for få midler. Især hvis du bruger det sammen med et All Grain Kit, som kan hjælpe dig med at brygge præcis den øl type du ønsker.

ølbrygning

Hvad er et All Grain Kit?

Et All Grain Kit indeholder alle de ingredienser som skal til for at brygge en bestemt øltype, i nøje afstemt forhold. Uanset om du er til pilsner, stout, Bock, Weissbier, porter eller IPA kan du finde et All Grain Kit som kan levere varen.

Din øl produktion kan faktisk kun blive en succes med et begynder sæt og et All Grain Kit til hjælp. Og skulle du blive træt af forudsigeligheden ved ølbrygning ved hjælp af begynder sæt og All Grain Kits kan du altid opgradere til et af de mere avancerede bryganlæg til hjemmebrug.

Find alt til dit hjemmebryggeri hos Hjemmebryggeren

Alt hvad du skal bruge til ølbrygning derhjemme kan du finde hos Hjemmebryggeren – klik ind og læs mere på hjemmebryggeren.dk.

Flere Nyheder