Mere end bare øl, sild og snaps – vigtigheden af firmaets årlige julefrokost

24 september 2019 Sara Mortensen
Mere end bare øl, sild og snaps - vigtigheden af firmaets årlige julefrokost

Man tænker sandsynligvis ikke over det, men firmajulefrokosten er faktisk mere og andet end blot øl, sild og pakkeleg – det er nemlig en særdeles vigtig tradition for alle firmaer at afholde. Arrangementet er hyggeligt, og den uformelle ramme giver optimal anledning til at danne nye relationer og bekendtskaber.

Når man møder kolleger i andet end blot dagligdagens arbejdsregi, kan det give gødet grobund for at lære hinanden at kende på en anden måde, hvilket kan munde ud i et mere dynamisk arbejdsfællesskab. Det kan være, man finder ud af at man faktisk har mere til fælles med de andre end som så, når der er rum til at lufte andre emner end blot de jobrelaterede. Ofte opstår også sjove situationer, der kan gengives med glimt i øjet og gode grin i frokostpausen.

Flere og flere arbejdsgivere har også opdaget, at man kan høste vel af teambuildingkurser – og en julefrokost kan faktisk give meget af det samme. Man kunne sågar involvere et underholdende indslag i form af en leg hvor der påkræves en holdindsats der kræver kommunikation og samarbejde – hvoraf begge dele jo som oftest er nødvendige værktøjer i hverdagen. Slutteligt kan nævnes, at et utal af undersøgelser har påvist hvor vigtigt et godt miljø på arbejdspladsen er, når man ser på hvordan den enkelte medarbejder leverer. Også her er julefrokosten et styrkende element.

Hersker der tvivl om, hvor årets begivenhed skal afholdes? Hold din julefrokost i Aarhus hos Turbinehallen, der sørger for alt, hvad hjertet begærer. Festen kan afholdes i Turbinehallens egne lokaler, der kan rumme helt op til 400 siddende gæster – men der kan også sørges for catering i topklasse, hvis festlighederne foretrækkes at løbe af stablen andetsteds. Et hold af ekstremt dygtige eventmagere og kokke står klar til at gøre aftenen helt uforglemmelig – tag kontakt allerede idag og reservér! Tilfredshed kan garanteres!

Flere Nyheder