Kom ud af dit farlige misbrug med en effektiv alkoholbehandling

04 maj 2020 Astrid Pedersen
Kom ud af dit farlige misbrug med en effektiv alkoholbehandling

Er du blandt de mange hundrede tusind danskere, som lever med et livsfarligt og behandlingskrævende alkoholmisbrug? Så bør du hurtigst muligt opsøge alkoholbehandling på et misbrugscenter – for eksempel det kendte og velrenommerede Behandlingscenter Stien.

Hvordan foregår en alkoholbehandling på Behandlingscenter Stien?

Når du lader dig indskrive på Behandlingscenter Stien med henblik på en effektiv alkoholbehandling, foregår denne i forskellige trin. Som noget af det allerførste vil du blive indlagt til afrusning og afgiftning. Det er nødvendigt at gennemgå denne proces for at få fuldt udbytte af den efterfølgende terapi.

Et afrusnings forløb er langt fra behageligt, og du vil gennemleve hårde abstinenser. Flere mennesker, som har gennemgået et lignende forløb, beskriver disse abstinenser som tømmermænd i kombination med influenza – i tiende potens.

Abstinenserne er hoved årsagen til, at en afrusning sjældent lykkes hvis man forsøger at foretage denne på egen hånd. Langt de fleste alkoholikere vil søge tilflugt i flasken igen, når symptomerne bliver alt for hårde. Og derfor er det vigtigt, at du lader det dygtige sundheds personale på dit misbrugscenter håndtere din afrusning.

Når din krop således er fri for gift stoffer, vil du overgå til afvænnende terapi på behandlingscenteret. Her vil du blive indlogeret i et af værelserne på centeret, som er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser. I løbet af et fem ugers behandlings forløb vil du modtage terapi i grupper såvel som på individuel basis.

Du vil ikke have adgang til alkohol, receptpligtig medicin eller andre rusmidler, men du vil altid kunne få hjælp og støtte fra en af centerets mange dygtige og empatiske misbrugskonsulenter – døgnet rundt. Din misbrugskonsulent vil samtidig fungere som mentor for dig efter endt behandlings forløb, hvor du også vil blive tilbudt opfølgende møder og sessioner.

Du kan læse mere om alkoholbehandling, og kontakte Behandlingscenter Stien, på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder