Kom hverdagens dårlige vaner til livs med regelmæssig massage

03 oktober 2020 Astrid Pedersen

Sidder dine skuldre fast rundt om ørerne – og føler du dig ofte som Klokkeren fra Notre Dame når du rejser dig fra kontor stolen sent om eftermiddagen? Så har du sikkert tilbragt alt for mange timer i den samme usunde siddestilling.

Stillesiddende arbejde er vor tids svøbe, og visse sundheds faglige personer mener endog at kontor arbejde er lige så farligt som rygning. Kroppen pressen ind i en ganske unaturlig stilling i time efter time, kun afbrudt af frokost og så måske en enkelt kaffe pause eller et toilet besøg i løbet af dagen.

Ryggen rundes, skuldrene trækkes op, og kroppens cirkulation hæmmes i en sådan grad at det faktisk kan true såvel fordøjelse som hjerte kar systemet. Derfor er det vigtigt at du sørger for flere gange i løbet af din arbejdsdag at få strakt kroppen igennem og samtidig med jævne mellemrum får en god massage hos en dygtig og veluddannet massør.

Hvad kan jeg vinde ved at gå til massør?

En massør som er uddannet inden for fysiurgisk massage vil på baggrund af din egen beretning og en fysisk undersøgelse af din krop hurtigt kunne tilrettelægge et behandlings forløb som matcher dine behov.

Når massøren ælter dine muskler godt og grundigt igennem kommer din krop ud af den dårlige, sammenkrummede vane, og får så at sige en genstart. Med regelmæssig massage vil du tydeligt kunne mærke de langsigtede effekter i form af en bedre krops holdning, mere overskud i hverdagen og en bedre søvn. Og så vil du samtidig slippe for de mange smerter som er forbundet med muskel spændinger og myoser.

Hvor kan jeg få en god massage i København?

Hos Kaatsu Massage kan du altid booke en tid til velgørende og afstressende massage, som løsner op for dine spændinger og giver øjeblikkelig velvære. Læs mere på https://kaatsumassage.dk/ 

Flere Nyheder