kør din fiat på værksted hvis den støjer

12 februar 2022 Niels Geckler

advertorial

Hvis du har en bil af mærket fiat og den begynder at støje unormalt bør du køre den på et fiat værksted hurtigst muligt. Ellers kan det både blive ekstra dyrt og farligt.

Hvis du høre en uvant støj fra hjulene på din bil er det sikkert fordi, der er noget, som skal skiftes eller fikses. Det er ikke en god ide at køre rundt med mislyde fra bilen i længere tid fordi det aldrig vil vær noget som går over af sig selv. Det er enten sliddel, der har gået deres tid ud og skal skiftes, eller noget der er gået i stykker.

Du kan i nogle tilfælde være udsat for, at reparationen bliver større og dyrere, hvis du ikke gør noget ved problemet med det samme. Det kan slide på andre dele i bilen, hvis du lader stå til, fordi de færreste dele af undervognen på en bil er overflødige. 

Det kan være farligt at lade stå til

Måske tænker du, at det nok lige går an at køre lidt videre. Måske har du ikke penge til en større reparation lige nu eller måske kan du ikke overskue at skulle undvære din bil. Men du kan faktisk være til fare for dig selv, dine passager og dine medtrafikanter ved at køre rundt med uløste problemer ved hjulene på bilen.

Fiat værksted

Støj fra hjulene kan komme fra bremserne. Det kan være skiver og klodser der er slidt ned og så bremser bilen ikke godt nok. Eller det kan være en kaliber der også har med bremsen at gøre, som er gået sig en tur og skal skiftes.

Også nedslidte hjullejer høres som en rumlende eller skurende lyd fra hjulene. Hvis du kører længenok med nedslidte lejer kan hjulet blive ustabilt. Så sidder det løst og kan i yderste konsekvens falde af.

Flere Nyheder