Hos bedemanden i Esbjerg får du altid en respektfuld behandling

By:

Den første bedemand i Roskilde flytter nu sin forretning, og vil fortsætte som bedemand i byen Esbjerg. Og efter 32 år fungerende som bedemand i Roskilde, er Bedemanden Torben nu klar til at flytte til nye kunder. Hele hans personlige store engegament i forbindelse med alle bisættelser, har nu gjort Ham til den mest benyttede bedemand i Roskilde. “Vi er ekstremt beæret over, at folk har haft så stor en tillid til mig, at de har ladet mig hjælpe med bisættelsen af deres kære. Måske er det på grund af at familierne allerede, kender til min forretning. Og som jo har gået i arv faktisk i mange år. Det var rent faktisk den første af den slags i Roskilde by”, Fortæller Torben stolt. Men af hvilken grund beslutter man så at sælge hele sin arv, og starte på en frisk start som bedemand helt i Esbjerg? Han forklarer hvordan han faktisk længe har haft en drøm, om at sætte noget nyt op helt fra bunden af. Noget som kun er skabt af ham selv. “For jeg er virkelig stolt over hele min arv. Og jeg synes at hele min familie, har udrettet et utroligt stykke arbejde. Ved sådan at opbygge så så store mængder tillid op til vores kunder. Men nu har jeg været bedemand i Roskilde i 32 LANGE år. Og jeg mærke hvordan jeg har brug for at se, om jeg overhoved kan gøre det lige så effektivt. Præcis som min familie jo gjorde, da hvor de startede byens første bedemandsbutik i byen. Men jeg bliver godt nok ikke rigtig den første, bedemand henne i Esbjerg. Men jeg glæder mig til, at prøve kræfter af med sådan en ny by.”

Undertegnede forstår nu godt, hvorfor Han sådan har lyst til at opsøge en ny by. Og jeg tror nu det er de færreste, som bliver i helt den samme stilling, hos helt det samme firma i mere end 32 LANGE år. Men jeg tror ikke at jeg ville kunne sælge min arv væk. Torben forklarer mig mere om hvad han synes om det. ”Jeg mener jo ikke at jeg sådan sælger ud af min arv, ved at blive bedemand henne i Esbjerg. For jeg mener at jeg starter en ny arv. En som min søn en dag har mulighed for at arve når nu jeg ikke er her længere. Og herefter hans eget barn og så videre. Og jeg tager skam også alt det med, som jeg engang har lært her som bedemand i Roskilde. Alt det som min familie også har lært mig gennem årene. Og så bruge dette i min helt nye forretning, når jeg begynder som bedemand i Esbjerg. På lige den måde så føler jeg, hvordan jeg selv også tager min arv med mig, som erstatning for at sælge den. Altså du har jo helt ret i at jeg sådan sælger den rent fysiske butik. Men jeg tager alt det med mig som nu sørget for, at hele bedemandsforretningen har haft succes.”

Undertegnede kigger nøje på Bedemanden, samtidig med han pakker hele butikken ned i Roskilde. Og jeg mener at spotte hvordan han faktisk dels virker meget stolt, men alligevel samtidig har han et lille trist glimt i øjet. Han vender sig rundt og han tager herefter et lille foto ned af væggen, der forestiller hans egne oldeforældre som startede bedemandsforretningen. Men han smiler, ser på mig og siger, ”Det er ikke kun sorg som man nu møder når man arbejde som bedemand i Roskilde, ved du sikkert. Mine kunder er tit ekstremt taknemmelige, og dette giver mig en skøn følelse at hjælpe folk”. Han virker meget ærlig, ligesom om han faktisk rigtig gerne ønsker at hjælpe alle mennesker. Lige i dag flytter bedemanden fra Roskilde. Og undertegnede er helt sikker på, at han nok skal få en masse god succes med hans gode karriere, som bedemand i byen Esbjerg.

Posted in: Kategori