Guide: Sådan vælger du den rette gaffeltruck

25 august 2020 Silje Hansen

Rigtig mange virksomheder og brancher har behov for en gaffeltruck på lageret, i produktionshallen eller værkstedet. Derfor er der netop et stort udvalg af forskellige gaffeltrucks i flere størrelser. Der er sket og sker stadig en stor udvikling inden for gaffeltrucks, hvor nye og smarte funktioner bliver integreret for at gøre arbejdet nemmere og smartere

Hvis du også står og skal opdaterer din maskinpark eller overvejer at investere i en ny gaffeltruck, så kan du med fordel læse denne artikel. Du har sikkert som så mange andre spørgsmålet om, det bedst kan betale sig at købe eller leje sin næste gaffeltruck. Det har vi i denne artikel forsøgt at forholde os til, hvorfor vi har listet de forskellige fordele og ulemper ved dine muligheder.

Lease eller lej din næste gaffeltruck

Hvis du overvejer at lease eller leje en gaffeltruck giver det rigtig god mening. Det gør at din maskinpark er meget fleksibel og kan tilpasses efter ønske og behov, når du lejer den. Derudover skal du ikke tænke på service, vedligeholdelse samt forsikring, da det er inkluderet i din lejepris. 

Når du leaser en gaffeltruck kan du selv være med til at bestemme leasingperioden alt efter, hvad du har behov for i øjeblikket. Når du leaser en gaffeltruck kan du vælge den nyeste model der er kommet på markedet, og kan let skifte ud efter perioden, så du altid har den nyeste maskinpark. 

Køb din næste gaffeltruck

Det har altid været velset at man køber og ejer sine aktiver i selskabet. Derfor er det som regel også positivt, hvis du har kapital og overskud i virksomheden til at købe din næste gaffeltruck. Det kan være en tung kapital at binde på et aktiv, som mister værdi for hvert år. Derfor bør du udregne, hvornår den vil tjene sig ind ige samt, hvad det vil koster i driftomkostninger med service, forsikring m.m.

Flere Nyheder