Glæd din kæreste med en fræk vibrator

09 december 2018 Astrid Pedersen
Glæd din kæreste med en fræk vibrator

Skal der noget frækt i julestrømpen eller under juletræet i år – og vil du rigtig gerne gøre kvinden i dit liv endnu mere lykkelig, end hun allerede er med dig som sin livsledsager? Så kunne du overveje at investere i en lækker vibrator i høj kvalitet. Du skal huske, at du måske ikke altid er hjemme, når din hustru eller kæreste har allermest behov for opmærksomhed i den erotiske afdeling. Og så er det jo en god ting, at det er dig, som står som afsender på hendes næste valg.

Vibratorer – ikke kun til glæde for hende

Dertil kommer, at en vibrator ikke udelukkende er tænkt som et erotisk hjælpemiddel til kvinden alene. Selvfølgelig vil en single kvinde med en gennemsnitlig seksualdrift have glæde af en lækker vibrator. Det betyder bare ikke, at den trofaste følgesvend skal kasseres, så snart der kommer en fast partner ind i hendes liv.

En god vibrator kan gøre såvel forspillet som selve akten endnu mere pirrende og frækt for jer begge. Og ud over den traditionelle fallos formede vibrator, som kommer med et hav af indstillings muligheder, vibrationsmønstre, styrker og hastigheder, findes der også vibratorer, som er særligt designet til par.

Du kan for eksempel overveje den special designede parvibrator, som anvendes under samlejet, og som giver begge parter mulighed for at få glæde af vibrationerne. Og så er der et helt marked fyldt med fjernstyrede klitoris vibratorer og vibrations æg, som er tiltænkt opvarmningen – for eksempel under en bytur, hvor du kan styre vibratoren på afstand, og således bestemme graden af stimulation, således at din partner er godt opstemt, når aftenen kulminerer.

Find din vibrator på belugi.dk

Er du i markedet efter en kvalitets vibrator, kan du med fordel købe den i den online sexshop belugi.dk – nemt, diskret, og med prisgaranti!

Flere Nyheder