Find de rette detaljer til badeværelset

20 juni 2022 Maria Laugesen

advertorial

Vil du give badeværelset nyt liv, så behøver du ikke nødvendigvis give dig i kast med en totalrenovation. Mindre ændringer af detaljerne kan give rummet et helt nyt udtryk, så du får lige nøjagtig det badeværelse, du drømmer om.

Styr på detaljerne

Har du ikke mulighed for eller økonomi til at rive hele badeværelset ned og starte forfra, men vil du alligevel skabe et nyt look på dit badeværelse? Så er der gode nyheder. Du kan nemlig nå rigtig langt ved at ændre de små detaljer i rummet, som er med til at skabe helheden.

Møblerne er selvfølgelig vigtige, men her kan du eventuelt nøjes med at skifte fronterne, male eller oliere dem, eller blot bevare dem, som de er. Du kan nemlig ændre på en lang række andre ting, som er nemmere og billigere.

Et godt eksempel er håndklædeholdere, greb og toiletrulleholderen, som du med fordel kan matche med hinanden for at opnå et mere stilet og lækkert udtryk.

håndklædeholdere

Smart og stilet opbevaring af håndklæder

Håndklæder er fast inventar på badeværelset, og det er altafgørende, at dine håndklæder er tørre, når du skal bruge dem. Derfor er det nødvendigt med smart og funktionel opbevaring af de brugte håndklæder, så de ikke er fugtige og krøllede, når du skal tørre dig efter bad.

Afhængig af rummets størrelse og din personlige stil er der forskellige muligheder af håndklædeholder. Du kan vælge de mere traditionelle kroge eller knagerække, eller du kan vælge de smarte væghængte tørrestativer, som giver endnu mere effektiv tørring af håndklæderne. Er du til et mere hyggeligt look, så er håndklædestiger en virkelig flot løsning.

Der er således mange muligheder at vælge mellem, hvor nogle fylder mere i rummet end andre. Derfor afhænger det i høj grad af rummets dimensioner, men bestemt også af dine personlige præferencer og din indretningsstil i øvrigt.

Flere Nyheder