Få den helt rigtige garderobeløsning

11 april 2022 Niels Geckler

advertorial

De fleste danskere har forholdsvis meget tøj, og med mindre man har den rette garderobeløsning, kan det være ret svært at bevare overblikket.

Du kender det måske: Du leder og leder, for at finde lige det stykke tøj, du havde tænkt dig at skulle have på til festen, på arbejdet, jobsamtalen eller what ever – og du kan bare ikke finde det. Til sidst må du finde et helt nyt sæt i sidste øjeblik, fordi du ikke kan finde noget, der passer ordentligt i stedet for det stykke tøj, der bliver ved med at gemme sig.

Du får meget mere ud af din samling af tøj, hvis du har overblik. Og overblik kræver den rette opbevaring af tøjet. Det ideelle, som mange sikkert går og drømmer om er et walk in closet med god plads, masser af lys og store spejle. Det er ikke alle, der har plads til det, men mindre kan også gøre det.

garderobeløsning

Pladsen udnyttes med skræddersyede løsninger

Der findes et hav af forskellige løsninger når det handler om opbevaring af tøj. Lige fra skabe og kommoder fra store kæder, som du selv skal samle derhjemme, og over de mere unikke designede skabe produceret af møbelsnedkere til de helt skræddersyede indbyggede skabe, der er tilpasset pladsen og forholdene i den enkelte bolig.

Har du nogle lidt skæve rum med underlige vinkler og dimensioner, skråvægge med mere – ja så kan du måske få bedre udnyttelse af pladsen ved at få en møbelsnedker til at lave rigtigt tilpassede og indbyggede skabe til din garderobe. Det giver dig mulighed for at få lige præcis så meget plads, som du har bug f, afvejet  mod størrelsen på boligen, selvfølgelig. Det giver også muligheder for smarte løsninger omkring belysning og tilgængelighed – og der er en charme ved at have sin egen unikke løsning inden for møbler.

Flere Nyheder