Bliv verdensmester til præsentationer med Powerpoint kurser

27 juli 2019 Astrid Pedersen
Bliv verdensmester til præsentationer med Powerpoint kurser

Står du for at skulle afholde en vigtig præsentation over for chefen, ledergruppen eller måske eksterne interessenter? Er du i tvivl om, hvorledes du skal tilrettelægge denne præsentation – og mangler du erfaring med Microsoft Power Point? Så kan du overveje at tage et kursus i denne smarte og særdeles anvendelige applikation – den indeholder nemlig mange flere muligheder, end man umiddelbart skulle tro.

Hvad kan man med Microsoft Power Point?

Med Microsoft Power Point kan du underbygge din fremlæggelse af eksempelvis regnskaber, budgetter, eller resultater af et projekt på en måde som giver dit publikum et godt overblik. Du kan for eksempel bruge de smart integrations muligheder i Microsoft Power Point til at trække data fra Microsoft Excel, og dermed skabe flotte og let overskuelige diagrammer og grafer ud fra tørre tal og data. Og skal du understrege nogle vigtige pointer, kan du lave punktopstillinger, hvor hvert bullet point indeholder de nødvendige stikord.

Fordelen ved at bruge Microsoft Power Point til at understøtte din fremlæggelse er, at du kan sende præsentationen ud på forhånd, således at deltagere i mødet eller konferencen kan forberede sig på forhånd. Samtidig vil de få mulighed for at følge med i din præsentation på deres egne skærme – laptops, smartphones eller tablets – hvis de sidder for langt væk fra den storskærm eller det lærred, på hvilken præsentationen vises. De kan sågar sidde et helt andet geografisk sted og følge med via telekonference.

Få hjælp til opbygning af din præsentation med et Microsoft Power Point kursus

Det er dog vigtigt at understrege, at en Microsoft Power Point præsentation ikke kan stå alene. Præsentationen skal underbygge din fremlæggelse – ikke erstatte denne. På et Microsoft Power Point kursus får du hjælp til at opbygge en helstøbt præsentation, som kan anskueliggøre dine pointer med gennemslagskraft.

Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/office/powerpoint 

Flere Nyheder